Ernesto’s Cantina Mexicana – Restaurant

Welkom

Ernesto's Cantina Mexicana op de Markt in Sittard is Mexicaanser dan Mexico, het is tevens het oudste eetcafé van Sittard. Dit Mexicaans restaurant beleeft het ene na het andere muzikale hoogtepunt en is helaas overleden in 1997 Maar gelukkig weer herboren enkele dagen later. Daarnaast zijn wij een enthousiast uitdrager van het tequilavirus, maar vooral een heel erg sfeervolle cantina met een onvolprezen Dutch-Mex menukaart met daarop de legendarische huisgemaakte spare ribs, frozen cocktails en Mexicaanse wijnen.

Ernesto's Cantina Mexicana

ERNESTO'S POPPODIUM 

En als je in het weekend lekker bij ons hebt gegeten gaan de tafels en stoelen aan de kant en zijn wij een muziekpodium met een eigenwijs programma. Van echte onvervalste Ska tot groovy House en alles er tussenin. Voor meer info over ons poppodium en de evenementen die gepland staan, klik op "Poppodium" in het menu.

Voor vragen, opmerkingen etc.  staan wij altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT

Maandag tot en met zaterdag

17:00 uur - 22:00 uur

Zondag

14:00 uur -22:00 uur

Onze bar is elke dag tot ver na middernacht open.

Openingstijden kunnen afwijken als gevolg van geplande evenementen. Indien u online reserveert ziet u meteen de beschikbare tijden.

Beoordeel ons op Tripadvisor maar nog leuker is als u het ons zelf laat weten

Proef nu onze huisgemaakte Ice Tea!

Ernesto's Home Made Ice-tea

Ernesto's Fajitas

16.00 pp.

Met kaas overbakken gebakken groente met noten en champignons geserveerd op een bedje van roergebakken parika en ui, geserveerd met zachte tortilla's, diverse soorten rauwkost, 3 sausjes, sla en mexicaanse rijst (vanaf 2 personen)

Ernesto’s @ Social Media